Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Μήπως οι εξωγήινοι βρίσκονται στη θάλασσα;




U.S.O (Unidentified Submersible Object)

Μήπως οι εξωγήινοι βρίσκονται στη θάλασσα;

Το Αγνώστου Ταυτότητος Υποβρύχιο Αντικείμενο που εντόπισαν Σκανδιναβοί ωκεανογράφοι

Από τη ΘΕΑΝΩ ΚΑΡΟΥΤΑ thkarouta@dimokratianews.gr

Πριν από περίπου πέντε χρόνια, σε βάθος όχι μεγαλύτερο των 100 μέτρων στη θάλασσα της Βαλτικής, ωκεανογράφοι εντόπισαν κάτι που έμελλε να τους προβληματίζει έως σήμερα. Στον βυθό ανάμεσα στη Σουηδία και τη Φινλανδία ένα παράξενο αντικείμενο δισκοειδούς μορφής και κυλινδρικού σχήματος, με περίμετρο 18 μέτρα και ύψος 20-25 μέτρα, στέκεται εκεί, ανεπηρέαστο από τον χρόνο, προκαλώντας τους επιστήμονες να ανακαλύψουν τα μυστικά της προέλευσης του. Η Βαλτική θάλασσα είναι ένας παραδεισένιος τόπος για τους κυνηγούς ναυαγίων, καθώς εκτιμάται ότι περίπου 100.000 αντικείμενα βρίσκονται στον παγωμένο βυθό της. Ως εκ τούτου πολλές ερευνητικές αποστολές επιχειρούν στα νερά της, όπως η σουηδική ομάδα Ocean Explorer, η οποία πρώτη εντόπισε το παράξενο ναυάγιο σε ένα ταξίδι το καλοκαίρι του 2012. Τα σόναρ του καραβιού ενεργοποιήθηκαν στο «συναπάντημα» με το αντικείμενο, ωστόσο δύτες, επιστήμονες και πλήρωμα δεν είχαν φανταστεί τι θα εντόπιζαν. Οι Σουηδοί δύτες κατάφεραν να πλησιάσουν τον παράξενο δίσκο, καταγράφοντας τον μάλιστα σε κάμερα. Στο αρχείο φαίνεται ένα αρκετά μεγάλο αντικείμενο που θυμίζει μανιτάρι με μια μεγάλη, ωοειδή τρύπα στην κορυφή του. Ο επικεφαλής ερευνητής Πίτερ Λίντμπεργκ είχε δηλώσει τότε ότι στα σχεδόν 20 χρόνια που ερευνά τους βυθούς του πλανήτη μας, και ενώ έχει έρθει σε επαφή με πολλά μυστηριώδη αντικείμενα, δεν είχε δει ξανά κάτι αντίστοιχο. «Το σχήμα του είναι ένας τέλειος κύκλος. Είμαι ιδιαίτερα σκεπτικιστής απέναντι στις θεωρίες για την προέλευση του αλλά πραγματικά βίωσα πράγματα που δεν μπορώ ακόμα να εξηγήσω» είχε πει.
Με τη δημοσιοποίηση του ευρήματος οι θεωρίες για τη φύση και την προέλευση του οργίασαν. Οι εικασίες είχαν ποικιλία, προτάσεις το ήθελαν να είναι τμήμα μετεωρίτη ή κάποιου άλλου ουράνιου σώματος, σύμφωνα με άλλες ήταν απλώς ένας ασυνήθιστος γεωλογικός σχηματισμός ή μέρος ενός αρχαίου κτίσματος που βυθίστηκε σε άγνωστη χρονική στιγμή.


Οι πιο τολμηρές δεν άργησαν να ακουστούν: Μήπως το αντικείμενο ήταν σκάφος από έναν άλλο κόσμο που επιχείρησε να μας επισκεφτεί; Κάπως έτσι δημιουργήθηκε και ο όρος USO (Unidentified Submersible Object), δηλαδή «άγνωστό υποβρύχιο αντικείμενο» κατ' αντιστοιχία με τον όρο UFO. Εφημερίδες σε όλο τον κόσμο τότε, μεταξύ τους η «Expessen» και η βρετανική «Daily Mail», γοητευμένες από το ενδεχόμενο να πρόκειται για UFO που έχασε τον δρόμο του και βρέθηκε στα βάθη της Βαλτικής, άρχισαν να ερευνούν το θέμα.
Όσο πλήθαιναν οι πληροφορίες γύρω από την ανακάλυψη, το τολμηρότερο των σεναρίων αποκτούσε όλο και περισσότερους οπαδούς, όλο και μεγαλύτερη βάση. Σε αυτό συνέβαλαν, βέβαια, και οι αποκαλύψεις του πληρώματος του «Ocean Explores, που διηγήθηκαν ότι όλες ανεξαιρέτως οι ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιούσαν σταματούσαν να λειτουργούν όταν έφταναν κοντά στο αντικείμενο. Οποιαδήποτε «βλάβη», όμως, αποκαθίστατο όταν η απόσταση της συσκευής και του βυθισμένου δίσκου έφτανε τουλάχιστον τα 100 μέτρα.
Οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει έκτοτε και οι ερευνητές εξακολουθούν να ψάχνουν τι είναι το αντικείμενο που μοιάζει με το σκάφος «Millennium Falcon» του «StarWars». Όμως έως την τελευταία αποστολή, που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, κανείς δεν έχει καταφέρει να αποκαλύψει έστω ένα μυστικό του μεταλλικού, πρωτόγνωρου οχήματος!


Ο «Τρόμος» θα έλθει από το νερό!
Η περίπτωση, που έγινε γνωστή ως «η ανωμαλία της Βαλτικής», δεν είναι η μόνη που συσχετίζει τους εξωγήινους με τη θάλασσα. Έχουν υπάρξει τόσα περιστατικά θεάσεων άγνωστων πλασμάτων, σχηματισμών και ανεξήγητων φαινομένων σε υποθαλάσσιο σκηνικό, που σχεδόν συναγωνίζονται επάξια τα αντίστοιχα ουράνια και επίγεια. Όπως λένε οι ωκεανολόγοι, οι θάλασσες είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό terra incognita, που οι άνθρωποι έχουν φτάσει να γνωρίζουν περισσότερα για την επιφάνεια της Σελήνης απ' ό,τι για τους ωκεανούς της Γης.
Η μελέτη των Αγνώστων Υποβρύχιων Αντικειμένων όμως, είναι ένας συγκεκριμένος τομέας, στον οποίο περιστατικά έχουν αναφερθεί κυρίως από ανθρώπους της θάλασσας και ναυτικό προσωπικό. Το σοβιετικό και μετέπειτα ρωσικό πολεμικό ναυτικό έχουν καταγράψει αρκετά από αυτά και, όταν ορισμένα από τα έγγραφα περιήλθαν στην κατοχή του Πολ Στόουνχιλ και του Φίλιπ Μάντλε, δεν έχασαν την ευκαιρία να τα κάνουν βιβλίο. Το «Russia's USO secrets» δημοσιεύτηκε το 2016 και στις σελίδες του κυριαρχεί η ιδέα ότι, όταν οι εξωγήινοι αποφασίσουν να ανοίξουν πόλεμο εναντίον μας, δεν θα το κάνουν -όπως θέλουν οι περισσότερες θεωρίες- στη γη, αλλά στο μακράν πιο αφιλόξενο για εμάς νερό.
Οι δύο συγγραφείς αναφέρουν ότι οι περισσότερες από αυτές τις ιστορίες δεν έχουν βγει ποτέ έξω από τα γραφεία των στελεχών του ρωσικού πολεμικού ναυτικού, παρέχουν όμως σοβαρές ενδείξεις ότι δεν είμαστε μόνοι στον πλανήτη. Όπως εξηγεί ο Μάντλε, αυτό που καταδεικνύεται από τις ρωσικές αναφορές είναι ότι στα βάθη των μεγάλων ωκεανών του πλανήτη μας έχουν παρατηρηθεί σημάδια που μαρτυρούν μια διαρκή και ασυνήθιστη, άγνωστη παρουσία.



Μυστηριώδεις εξαφανίσεις και θεωρίες συνωμοσίας!

Είναι αλήθεια ότι λίγα έχουν εξηγηθεί επαρκώς και με σαφήνεια από το πλήθος των φαινομένων και των αντικειμένων που έχουν εντοπιστεί στον υδάτινο κόσμο του πλανήτη μας. Από τα μυστηριώδη εξωγήινα βακτήρια που έχουν βρεθεί σε λίμνες βυθισμένες κάτω από στρώματα πάγου (όπως συμβαίνει στη λίμνη Βοστόκ, 3.700 με 4.100 μέτρα κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής και οι επιστήμονες δεν μπορούν να εντοπίσουν την προέλευση τους) έως τις παράξενες εξαφανίσεις πλεούμενων και υποβρυχίων στο Τρίγωνο του Δράκου, ανάμεσα στην Ιαπωνία και στις ακτές βόρεια των Φιλιππίνων, οι θεωρίες που συνδέουν τη θάλασσα με τους εξωγήινους κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος. Ίσως, τελικά, αν οι εξωγήινοι έχουν επισκεφτεί τον πλανήτη μας, όπως κάποιοι λένε, να μην το έχουμε αντιληφθεί, γιατί προτίμησαν να δράσουν στον άγνωστο κόσμο των βυθών.

ENJOY/ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


http://www.trinfinity8.com/lost-atlantean-structure-discovered-in-baltic-sea/

Δεν υπάρχουν σχόλια: