Translate -TRANSLATE -

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Συνταγματική ή αντισυνταγματική συμπεριφορά;




Συνταγματική ή αντισυνταγματική συμπεριφορά;

Πολλοί  με την αποστολή του ΕΝΦΙΑ διαπιστώσαμε με μεγάλη απογοήτευση ότι η πολιτική των χαρατσιών, παρά τις κατά το παρελθόν εξαγγελίες συνεχίζει να καταδυναστεύει τους πολίτες. Ξαφνικά κάναμε και μια άλλη διαπίστωση· η φορολογία που μας επιβάλλεται από το κατ’ επίφαση «Ελληνικό Κράτος Δικαίου» (!!!!!) υπερβαίνει κατά πολύ τις οικονομικές δυνατότητές μας. Έτσι τα νοικοκυριά στενάζουν κάτω από τα δυσβάστακτα οικονομικά βάρη που μας επιβάλλονται και προέρχονται από : Φόρο Εισοδήματος - ΕΝΦΙΑ - ΕΦΚΑ και λοιπά και λοιπά· ΟΛΑ επιβαλλόμενα από την «ελληνική» κρατική εξουσία.
Όμως αλήθεια πόσο ελληνική και πόσο συνταγματική είναι αυτή η «ελληνική» κρατική εξουσία γιατί πολλές φορές ακούμε τις παραινέσεις της για  σεβασμό των νόμων και του συντάγματος της Ελλάδος·  αν και διαπιστώνουμε ότι εν προκειμένω ισχύει το γνωστό «δάσκαλε που δίδασκες και νόμους δεν κρατούσες».
Μια μικρή αναφορά σε άρθρα του Ελληνικού Συντάγματος θα δείξει όχι μόνο του «νόμου το αληθές» και το ανακόλουθο αλλά και τις συνέπειες που μπορεί να έχει η μη συμμόρφωση της κρατικής εξουσίες με τις επιταγές του Ελληνικού Συντάγματος.

'Αρθρο 4: (Ισότητα των Ελλήνων)

1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
2. Oι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
5. Oι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

'Αρθρο 17: (Προστασία της ιδιοκτησίας, απαλλοτρίωση)

1. H ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Kράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος.
2. Kανένας δεν στερείται την ιδιοκτησία του, παρά μόνο για δημόσια ωφέλεια που έχει αποδειχθεί με τον προσήκοντα τρόπο, όταν και όπως ο νόμος ορίζει, και πάντοτε αφού προηγηθεί πλήρης αποζημίωση, που να ανταποκρίνεται στην αξία την οποία είχε το απαλλοτριούμενο κατά το χρόνο της συζήτησης στο δικαστήριο για τον προσωρινό προσδιορισμό της αποζημίωσης. (5. H αποζημίωση δεν υπόκειται, ως αποζημίωση, σε κανένα φόρο, κράτηση ή τέλος).

Οι έλληνες λοιπόν πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ !!!! Πουθενά το Σύνταγμα δεν ευλογεί την υπερφορολόγηση που υφιστάμεθα με αποτέλεσμα να ξεπουλάμε στην κυριολεξία και να στερούμεθα τις περιουσίες μας γιατί δεν είναι δυνατό να ανταποκριθούμε στα δυσβάστακτα φορολογικά βάρη.

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Ας επαναλάβουμε λοιπόν τι λέει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ στο άρθρο 120 :
 

  • Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, που συμφωνούν με αυτό, και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  • Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που δικαιούνται και υποχρεούνται [ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ] ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Τι λέτε λοιπόν Συνέλληνες; Είναι άραγε βία κατά του πολίτη η άσκηση κρατικής εξουσίας που δεν συμμορφώνεται στα παραπάνω αναφερόμενα από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;;;;;;;;;;; 

Στην αρχή του παρόντος μίλησα και για τις συνέπειες που προβλέπονται από το ίδιο το Σύνταγμα για τους παραβάτες :


  • Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ με οποιονδήποτε τρόπο ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή ΔΙΩΚΕΤΑΙ μόλις αποκατασταθεί η ΝΟΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος

Αυτά λέει το Σύνταγμα. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΛΕΜΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Κατεβάστε το Σύνταγμα της Ελλάδας σε μορφή pdf (Όπως αναθεωρήθηκε με το Ψήφισμα της 27 Μαΐου 2008 της Η’ Αναθεωρητικής Bουλής των Ελλήνων)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: