Translate -TRANSLATE -

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ : Πλήρης διάλυση...





ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Πλήρης διάλυση...

Γράφει ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Δεν είναι μόνο η οικονομική καταστροφή που επέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ με την πλήρη υποταγή του στη γερμανοευρωπαϊκή μνημονιοκρατία. Πρέπει να φύγει το ταχύτερο από την εξουσία διότι κυριολεκτικά διέλυσε το κράτος. Αποτελεί πλέον εθνικό κίνδυνο. Καθιέρωσε και επέβαλε τον αναρχικό «αντιεξουσιασμό».
Αυτό το νοσηρό φαινόμενο, όταν δεν είναι επάγγελμα, είναι αρρώστια. Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς από τα χέρια της χρεοκοπημένης κυβέρνησης. Δεν μπορεί και δεν θέλει να χαλιναγωγήσει την ασυδοσία του υποκόσμου. Οι πολίτες δεν έχουν πλέον καμία ασφάλεια. Η απελπισία και ο φόβος τούς ωθούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί σε νέο –τον χειρότερο– εμφύλιο. Εάν τα πράγματα ξεφύγουν από κάθε έλεγχο –όπως όλα δείχνουν–, αύριο θα μαζεύουμε τα ράκη του διχασμού. Ποτέ άλλοτε κατά το παρελθόν δεν είχαμε φθάσει σε αυτό το κατάντημα.
Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ ονομάζουν «προοδευτισμό» την αντιεξουσιαστική αλητεία, την αχαλίνωτη τρομοκρατία κακοποιών στοιχείων, την πάσης φύσεως ανωμαλία, την ανθελληνική προπαγάνδα, τον αφελληνισμό της νεολαίας με τη διάλυση της Παιδείας και την εξαφάνιση της Ορθοδοξίας. Θεωρούν ότι αποτελεί… «δημοκρατικό δικαίωμα» κάθε αρρωστημένος μηδενιστής και κάθε συμμορία να δημιουργούν σε ολόκληρες περιοχές «άβατον». Και έχουν αχρηστεύσει και υποβαθμίσει σε ανησυχητικό βαθμό την Αστυνομία, η οποία μένει με δεμένα τα χέρια. Της απαγορεύουν να αντιμετωπίσει δυναμικά αυτήν την τρομοκρατία και την περιορίζουν στο να αμύνεται. Συμμορίες αλωνίζουν τη χώρα. Οι αστυνομικοί ματαίως διαμαρτύρονται και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Στον «γυάλινο πύργο» του Μεγάρου Μαξίμου δεν φτάνουν οι κραυγές των αγανακτισμένων πολιτών. Με τον δαυλό της αχαλίνωτης αναρχίας, οι Συριζαίοι καίνε την Ελλάδα. Έννομος τάξις δεν υφίσταται. Χάριν του «προοδευτισμού», η έννοια της παρουσίας του κράτους έχει σβήσει.
Η αναρχική εισβολή είναι η αρχή του τέλους της Δημοκρατίας και της Ελλάδος. Είμεθα στο όριο των καιρών. Εάν γρήγορα δεν δαμάσουμε αυτό το όριο, η Ελλάδα θα υποστεί πρωτόγνωρη συμφορά. Απαιτείται συναγερμός σωτηρίας, και αυτός θα έχει αποτέλεσμα μόνον εάν φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στο «άβατον» των τσιγγάνων («Ρομά») στη Δυτική Αττική η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως. Οργανωμένες συμμορίες διαθέτουν ολόκληρο οπλοστάσιο, γίνεται εμπόριο ναρκωτικών και η τρομοκρατία κατά των ελλήνων κατοίκων αναγκάζει τους τελευταίους να οχυρώνονται μέσα στα σπίτια τους. Ο Τόσκας, όμως, δεν συγκινείται. Ο Γαβρόγλου έχει διαλύσει την Παιδεία, παρακολουθεί απαθής ναρκομανείς, κακοποιούς πάσης μορφής, να διακινούνται ανενόχλητοι μέσα στον χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η Αστυνομία είναι ανύπαρκτη και ο κρονόληρος υπουργός ρίχνει τις ευθύνες στο… φοιτητικό κίνημα! Ας τον αποσύρει επιτέλους ο Τσίπρας κι ας φροντίσει να τον περιθάλψουν σε κάποιο άσυλο. Η Αθήνα και η Αττική βρίσκονται στο έλεος αναρχικών και κακοποιών, αφού η παρουσία του κράτους είναι ανύπαρκτη.
Το 1944, όταν ξέσπασε το ολέθριο και αψυχολόγητο «Δεκεμβριανό Κίνημα» του ΚΚΕ, το επίσημο κράτος είχε περιορισθεί σε μια ακτίνα μεταξύ πλατείας Ομονοίας, Κάνιγγος, τμήματος της Πατησίων, Ακαδημίας, Σόλωνος, Κολωνάκι, Βασ. Σοφίας, Ηρώδου Αττικού, Αμαλίας, Μακρυγιάννη, πλατείας Συντάγματος και Μητροπόλεως. Με την ασυδοσία που παρέχει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλη αυτή την αλητεία των «περιθωριακών», σύντομα το «κράτος» θα περιορισθεί στις μισές από τις προαναφερόμενες περιοχές. Η κυβερνητική αδιαφορία γεννάει καινούργια «γκέτο». Στα Εξάρχεια, τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ απαγορεύουν στις αστυνομικές δυνάμεις να επιβάλλουν την τάξη. Τελείως ασύδοτοι –με κυβερνητική κάλυψη–, κάνουν μέχρι και παρελάσεις στους κεντρικούς δρόμους για να δείξουν τη δύναμή τους. Διαθέτουν αποθέματα βαρέος οπλισμού. Το Πολυτεχνείο έχει μετατραπεί σε αποθήκη όπλων αναρχικών.
Υπόδουλη η χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει παραλύσει. Τα κόμματα έχουν κυριευθεί από πάθη και υστερία ευρωλαγνείας. Τα πνεύματα είναι εξημμένα. Οι πολίτες βράζουν από αγανάκτηση. Τα πείσματα έχουν σκληρυνθεί. Διεμορφώθη στον τόπο μας ψυχολογία και ατμόσφαιρα εμφυλίου πολέμου. Ούτε τα όπλα δεν λείπουν από τα χέρια «αντιεξουσιαστών» και κακοποιών σε περιοχές σαν το Μενίδι και αλλού. Τίποτα δεν αποκλείει να χρησιμοποιηθούν αυτά τα όπλα σε ευρύτερη κλίμακα, με ολέθριες επιπτώσεις.
Όλες οι εκδηλώσεις της πολιτικής μας ζωής φέρουν τη σφραγίδα του παραλογισμού. ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μετέβαλαν την πατρίδα μας σε ένα απέραντο φρενοκομείο. Η αμαρτωλή κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να ελέγξει την κατάσταση. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η συνδρομή του Στρατού κρίνεται αναγκαία. Αυτό γίνεται και σε άλλες χώρες σε παρόμοιες περιπτώσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί εθνικό κίνδυνο. Κατέστρεψε την Ελλάδα. Όχι μόνο πρέπει να φύγει αμέσως αλλά και να λογοδοτήσει. Είναι υπεύθυνος για κάθε είδους ασχημία.
Με την εξωφρενική θεωρία ότι η ασυδοσία «αντιεξουσιαστών» και κακοποιών ομάδων αποτελεί «δημοκρατικό δικαίωμα», με τη συστηματική υποβάθμιση των Αρχών Ασφαλείας, η Ελλάδα διαλύεται. Τα κόμματα, παράλυτα, μετεβλήθησαν σε συστατικά στοιχεία του αδιεξόδου. Πολιτικάντηδες, τυχοδιώκτες της κακής ώρας και τηλεοπτικά παπαγαλάκια, χωρίς αίσθημα ευθύνης, χωρίς συνείδηση καθήκοντος, μας έχουν βυθίσει στο τέλμα της απελπισίας. Η Ελλάδα έχει προσβληθεί από γάγγραινα, το κακό καλπάζει ακάθεκτο και οι κομματικοί τραμπούκοι παριστάνουν τη «λαϊκή συμμετοχή στην εξουσία».
Μέσα σε αυτό το χάος, ο Τσίπρας εξακολουθεί να φαντασιώνεται ότι… βγαίνουμε από τα Μνημόνια! Αγωνίζεται να βρει τρόπο να «πλασάρει» στον λαό τα νέα δυσβάστακτα μέτρα. Ο διάσημος ρώσος σκηνοθέτης Μιχάλκωφ ήταν ο δημιουργός της περίφημης ταινίας «Ψεύτης Ήλιος». Τώρα, θα μπορούσε να γυρισθεί μια επίκαιρη ταινία με τίτλο «Ψεύτης Τσίπρας». Το αχαλίνωτο ψεύδος είναι η πολιτική του, προκειμένου να μένει γαντζωμένος στην πρωθυπουργική καρέκλα, έναντι οιουδήποτε τιμήματος. Και ο Τσακαλώτος ενδιαφέρεται μόνο να μετέχει σαν μπαλαρίνα σε πορείες ομοφυλοφίλων. Αυτό, είπε, το θεωρεί πιο σπουδαίο από τη διαπραγμάτευση! Ζήτημα γούστου.
Η γερμανική ηγεμονία έχει χωρίσει την παραμορφωμένη Ευρωπαϊκή Ένωση σε «Βορείους και Νοτίους». Ό,τι έγινε στην Αμερική με τον δικό της εμφύλιο, προ δύο περίπου αιώνων. Ενώ όμως τότε οι Μαύροι του Νότου αγωνίζονταν για να δουν μια «άσπρη μέρα», εμείς σήμερα οι «Νότιοι» έχουμε «μαύρη» προοπτική! Το ιερατείο των Βρυξελλών καλλιεργεί στον ελληνικό λαό την έμπνευση της φοβίας. Τον εξαναγκασμό στους πολίτες να υποταχθούν από τον φόβο ότι δήθεν, εάν φύγουμε από την κηδεμονία τους και επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα, θα καταστραφούμε. Ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων, βολεμένοι με παχυλούς μισθούς και προνόμια, τρέμουν αυτό το ενδεχόμενο. Και από τηλεοράσεως αγωνίζονται να καλλιεργούν αυτές τις φοβίες στο κοινό, ώστε να μην κινδυνεύσουν τα «κεκτημένα» τους.
Για τον Τσίπρα η επομένη των εκλογών σήμαινε αθέτηση των υποσχέσεων και αρχή νέας… προεκλογικής περιόδου! Αυτήν τη νέα προεκλογική περίοδο διανύουμε τώρα, με τον Αλέξη να μη βρίσκει πλέον τι άλλα ψέματα να επικαλεσθεί για να πείσει ότι είχαμε «κέρδη» από τη διαπραγμάτευση για το χρέος! Έχουν πάψει όμως να τον καλύπτουν οι προστάτες του. Αφού τον χρησιμοποίησαν για τα συμφέροντά τους, τον «έστυψαν» και τον πετάνε τώρα σαν λεμονόκουπα. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί στην προηγούμενη Κατοχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι Γερμανοί τότε με επιμονή στήριξαν τον κατοχικό πρωθυπουργό Γ. Τσολάκογλου, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει και υπόγειες απόπειρες αντικατάστασής του. Ο ίδιος έλεγε ότι ανέλαβε πρωθυπουργός για να βοηθήσει τον λαό να μην υποφέρει από την πείνα. Οι Γερμανοί, όμως, αδιαφόρησαν για τον εκλεκτό τους και με τα μέτρα που πήραν ο κόσμος πέθαινε στους δρόμους. Τώρα ο Σόιμπλε, αφού στήριξε τον Τσίπρα, με τα Μνημόνια και τα μέτρα που επέβαλε, καταδίκασε τον ελληνικό λαό σε σκληρή πενία. Μιλάει για χρέος ο αγύρτης του Βερολίνου. Η Ελλάδα τότε, στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ήταν υποχρεωμένη να πληρώνει τα έξοδα Κατοχής, και το έπραττε με το παραπάνω. Οι κατακτητές, πέραν αυτών, ζητούσαν και έπαιρναν πρόσθετα ποσά, με τη μορφή «προκαταβολών» εξόδων Κατοχής. Κάπως έτσι η ελληνική οικονομία οδηγήθηκε σε αδιέξοδο. Αυτά ο πανούργος Σόιμπλε τα «ξέχασε» και οι δικοί μας δεν τα υπενθυμίζουν.
Οι μνημονιακοί ευρωλάγνοι ασκούν την προπαγάνδα τους με όλα τα μέσα. Προπαγάνδα είναι η τεχνική της διαδόσεως ιδεών με σκοπό τον επηρεασμό της κοινής γνώμης. Μάγοι, πράκτορες, ρήτορες, πολιτικοί και διάφοροι άλλοι απατεώνες διαδίδουν «ιδέες» σύμφωνα με μια ορισμένη τεχνική, με σκοπό να πείσουν τους συνανθρώπους τους και να επηρεάσουν την πορεία της κοινωνίας ανάλογα με τις απόψεις και τα συμφέροντά τους. Οι μνημονιακοί –κορυφαίοι «κομπογιαννίτες»– ασκούν πόλεμο νεύρων, ως μέσο καταπονήσεως των πολιτών. Έτσι, μιλάνε για… «θρίαμβο» του Τσίπρα! Πολιτικοί μύωπες, δεν βλέπουν ότι ο εμφύλιος είναι προ των πυλών, σε ένα κράτος που έχει διαλυθεί.
«ΤΟ ΠΑΡΟΝ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: