Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Το ΝΑΤΟ έτοιμο να επέμβει στα Βαλκάνια!

 


Το ΝΑΤΟ έτοιμο να επέμβει στα Βαλκάνια!
Τι λέει έγγραφο της Συμμαχίας και ποιος είναι ο εχθρός

Γράφει ο Π. Καρβουνόπουλος
Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να επέμβει στα Βαλκάνια, με την δικαιολογία της πρόληψης μιας “εθνοτικής σύγκρουσης” και με πραγματική αποστολή να περιορίσει τον διαρκώς αυξανόμενο ρόλο της Ρωσίας στην περιοχή.
Αυτό αναφέρει διαβαθμισμένο έγγραφο της Συμμαχίας που αποκαλύπτει κροατική εφημερίδα και αναδημοσιεύει το Sputnik.
Το σενάριο επέμβασης που περιγράφεται στο έγγραφο, αναφέρει ότι τα Βαλκάνια απειλούνται άμεσα από την ισλαμική τρομοκρατία και από τους τζιχαντιστές που επιστρέφουν από τη Συρία και το Ιράκ. Στο ίδιο έγγραφο που έχουν εγκρίνει οι ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ αναφέρεται ως αποσταθεροποιητικός παράγοντας στην περιοχή η Ρωσία.
Σε  συνέντευξή του στο Sputnik Σερβίας,ο αναλυτής Αλεξάντερ  Πάβιτς δήλωσε ότι το έγγραφο αντικατοπτρίζει την επιθυμία του ΝΑΤΟ “να σπείρει  νέο χάος στα Βαλκάνια”. Δηλώνει ότι δεν πείθει η δικαιολογία της ισλαμικής τρομοκρατίας και επισημαίνει ότι η πραγματικότητα είναι πως θέλει να αποδομήσει την όποια ρωσική παρουσία στη περιοχή. Στο στόχαστρο του ΝΑΤΟ παραμένει πάντα η Σερβία, παρά το γεγονός ότι συμμετέχει στην Σύμπραξη για την Ειρήνη. Η στρατιωτική “ουδετερότητά” της όμως φαίνεται ότι προκαλεί την ανησυχία του ΝΑΤΟ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: