Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Ελληνική ιστοσελίδα ενημέρωσης για τη σχιζοφρένεια





Ελληνική ιστοσελίδα ενημέρωσης για τη σχιζοφρένεια

Αν ανησυχείτε επειδή βλέπετε κάποιο συγγενικό ή φιλικό σας πρόσωπο να χειροτερεύει και θέλετε να γνωρίζετε πώς θα πρέπει να ανταποκριθείτε στις διαφορετικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σύντομο διαδραστικό δέντρο αποφάσεων, το οποίο θα σας δώσει περισσότερες πληροφορίες από την σελίδα schizophrenia24x7.gr .
Έτσι μια ολοκληρωμένη ενημέρωση καθώς και συμβουλές σε θέματα που απασχολούν τα άτομα που έχουν διαγνωσθεί με σχιζοφρένεια και τους φροντιστές τους έρχεται να προσφέρει η φαρμακευτική εταιρία Janssen μέσα από τον ενημερωτικό ιστότοπο schizophrenia24x7.gr, ένα εκπαιδευτικό site το οποίο διατίθεται πλέον και στα ελληνικά.
Περισσότερα από 2 εκατομμύρια ασθενείς, καθώς και οι συγγένεια τους έχουν ενημερωθεί από τον Μάιο του 2011 μέχρι σήμερα από την ιστοσελίδα schizophrenia24x7.gr, η οποία μεταφράστηκε σε περισσότερες από 20 γλώσσες.
Η σχιζοφρένεια είναι μια σύνθετη ασθένεια. Όσοι πάσχουν από αυτήν έχουν δυσκολία στη διαδικασία της σκέψης τους, με αποτέλεσμα να εμφανίζουν ψευδαίσθηση, παραληρητικές ιδέες, αποδιοργανωμένη σκέψη και ασυνήθιστη ομιλία ή συμπεριφορά (όλα αυτά που είναι γνωστά ως «συμπτώματα της ψύχωσης» ή «ψυχωσικά συμπτώματα»).
Η ιστοσελίδα schizophrenia24x7.gr απευθύνεται σε ασθενείς φίλους και φροντιστές. Προσφέρει ενημέρωση σχετικά με τη σχιζοφρένεια, τη σχιζοσυναισθηματική διαταραχή, τη σημασία της διατήρησης της φυσικής κατάσταση των ασθενών, αλλά και συμβουλές προς τους φροντιστές. Επίσης παρουσιάζει παραδείγματα ασθενών οι οποίοι συνεχίζουν να ζουν μια όσο το δυνατό πιο φυσιολογική ζωή, δουλεύονται, κάνοντας παρέα με φίλους, κτλ. Ενθαρρύνει τη δημιουργική έκφραση, η οποία σε πολλές περιπτώσει βοηθάει στην αντιμετώπιση της νόσου.
ΠΑΡΟΝ
schizophrenia24x7.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: