Translate -TRANSLATE -

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ … ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!



 
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ  … ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!

Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Σηκώστε ψηλά τη Σημαία μας!! Γεμίστε τα μπαλκόνια σας, με το γαλανόλευκο ιερό μας σύμβολο !! Κάντε επιτέλους τη ψυχή σας να σκιρτήσει!! Σκύψτε έστω ευλαβικά το κεφάλι, μπροστά στη Σημαία μας και αποδώστε φόρο τιμής στους νεκρούς αγωνιστές της ελευθερίας μας !!

Αναλογιστείτε ατενίζοντας ΤΗΝ, πόσα της οφείλετε και ποιο είναι το καθήκον σας!!

Είναι ντροπή και μεγάλη ξεφτίλα, να νοιώθετε τσακισμένοι και ηττημένοι, επειδή και μόνο ... άδειασε η τσέπη σας και από ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ να υποστέλλετε τη Σημαία μας, το υπερήφανο σύμβολο της αντίστασης μας, ενάντια στον κάθε κατακτητή !!

Δεν είμαι φασίστας, ούτε καν εθνικιστής να σφετερίζομαι τα σύμβολα και να τρέφομαι με ονειρώξεις μεγαλοΐδεατισμού, αλλά τιμώ και ξεχωρίζω τη Σημαία μας, διότι γνωρίζω ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ!!

Δεν ΤΗΝ προσκυνώ ως «εικόνισμα», διότι τυχόν και μόνο ορκίστηκα από μικρό παιδί μπροστά ΤΗΣ «... να την προασπίζω, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου ...», αλλά διότι ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ότι, για χάρη της και με οδηγό ΑΥΤΗΝ, οι πατεράδες και παππούδες μας αγωνίστηκαν για να είμαστε ΟΛΟΙ σήμερα ελεύθεροι και αυτοί που τη σεβόμαστε και την
καμαρώνουμε και.....αυτοί που την λοιδορούν και την καίνε σαν
πατσαβούρα !!

Διαλέξτε λοιπόν με ΠΟΙΟΥΣ είσαστε και ΔΕΙΞΤΕ το.......με μια Σημαία στο μπαλκόνι σας, τιμώντας έτσι την Εθνική μας Εορτή και τους αγωνιστές του Έπους του '40 !!

http://www.freepen.gr/2014/10/blog-post_6905.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: