Translate -TRANSLATE -

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ : Τον…έφυγαν από το μεσημέρι.

Γιατί αγαπώ τους παίκτες μου, γιατί αγαπώ τους έλληνες..... 
[φτάνει ΑΥΤΟ για να γίνεις μισητός σε αυτούς που μας κυβερνάνε]


Τον…έφυγαν από το μεσημέρι. Πώς να μην «τρελαθεί», ο Σαντος...

Έγινε λόγος πολύς για τον εκνευρισμό που είχε ο Φερνάντο Σάντος στο φινάλε του αγώνα με την Κόστα Ρίκα και  για το γεγονός πως δεν ήταν στο δείπνο μετά τον αγώνα, παρά έφυγε για την Πορτογαλία.

Σύμφωνα με τη δική του εκδοχή, για την οποία δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητηθεί, η ΕΠΟ τον ενημέρωσε το μεσημέρι της Κυριακής (ημέρα του αγώνα με την Κόστα Ρικα), πως σε περίπτωση αποκλεισμού, του είχαν έτοιμα τα εισιτήρια να φύγει για Πορτογαλία, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού!

Μ’ αυτά τα δεδομένα, η ΕΠΟ έβαλε ένα τεράστιο αυτογκολ, κόντρα στη φιλοσοφία και τη συνοχή της Εθνικής ομάδας. Ακολουθεί το απόσπασμα  των δηλώσεων του Σάντος, για το θέμα αυτό, από τη συνέντευξη που παραχώρησε, στον Βασίλη Σαμπράκο, για το gazzetta.gr.

 «Ολο αυτό είναι ένα μπέρδεμα που με κάνει να στεναχωριέμαι πολύ, και ελπίζω να μη χρειαστεί να δευτερολογήσω πάνω σ' αυτό. Το μεσημέρι του αγώνα, στις 2 το μεσημέρι, ενημερώθηκα από έναν συνεργάτη μου ότι η Ομοσπονδία μας έκλεισε, σε όλους τους Πορτογάλους, εισιτήρια για να φύγουμε – σε περίπτωση αποκλεισμού – αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Με δυσαρέστησε και που έκλεισαν εισιτήρια για να φύγω αμέσως μετά τη λήξη του ματς και να μην είμαι μαζί με την ομάδα μου το βράδυ, αλλά και που ενημερώθηκα μέσω συνεργάτη και όχι απευθείας. Μίλησα σχετικά με τον Τάκη Φύσσα και του είπα ότι με στεναχώρησε πολύ αυτή η επιλογή.

Στη λήξη του παιχνιδιού βρέθηκα στα αποδυτήρια, σε μια από τις πιο σκληρές στιγμές της καριέρας μου. Αγκάλιασα έναν έναν όλους τους ποδοσφαιριστές μου, για να τους πω “ευχαριστώ” και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία. Εναν έναν. Κι ήταν αρκετοί αυτοί που με αποχαιρέτησαν με κλάματα και δάκρυα. Είναι μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην καριέρα μου, στη ζωή μου. Εκανα το ίδιο με κάθε ένα από τα μέλη της αποστολής. Ολοι αυτοί είναι άνθρωποι με τους οποίους δέθηκα πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Τους αγαπώ αυτούς τους ανθρώπους, όπως και τους ποδοσφαιριστές μου, όπως και τους Ελληνες.

Μετά από όλο αυτό ο Φύσσας ήρθε να μου πει “μίστερ θα αλλάξουμε τα εισιτήρια, μη φύγεις”. Ημουν όμως με τις αποσκευές στο χέρι, ήμουν πολύ φορτισμένος, ήμουν απογοητευμένος που δεν προκριθήκαμε, γιατί το είχα πιστέψει πολύ, όπως όλοι μας, και είχα πονέσει πολύ. Ημουν συγχυσμένος. Και του είπα ότι με είχαν στεναχωρήσει που μου έβγαλαν εισιτήριο για να φύγω αμέσως και να μη μείνω με τους παίκτες και ότι τότε ήταν πλέον αργά. Ηταν πολύ σκληρό για μένα που έπρεπε να φύγω αμέσως.

Κι όλο αυτό συνέβαινε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Λέτε να με ένοιαζε αν θα επέστρεφα μια μέρα αργότερα στην Πορτογαλία; Ηταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους. Ας την αφήσουμε όμως πίσω».

Το Ποντίκι Web
http://www.topontiki.gr/article/78110/Tonefugan-apo-to-mesimeri-Pos-na-min-trelathei-o-Santos 

Δεν υπάρχουν σχόλια: