Translate -TRANSLATE -

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Βρώμικη παρέμβαση από το ΔΝΤ στις εκλογές

δντΑπίστευτη πρόκληση. Το ΔΝΤ θεωρεί την Ελλάδα προτεκτοράτο και άρχισε τις ωμές παρεμβάσεις στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας. Δυστυχώς για άλλη μια φορά τα παπαγαλάκια της συγκυβέρνησης δεν έκαναν ούτε κιχ στην …Αμερικανική οδηγία που προσβάλλει την ανεξαρτησία της χώρας μας.

Η ωμή παρέμβαση έγινε από  τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις, στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη τύπου στην οποία εξέφρασε την …ανησυχία για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα λόγω των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών του Μαΐου . Προφανώς θα ήθελε ο εκπρόσωπος να καταργήσουμε τις εκλογές στην Ελλάδα για να μην χάσει τους τόκους του.

Όπως είπε απαντώντας σε ερώτηση του ανταποκριτή του Mega Μιχάλη Ιγνατίου εν όψει των εκλογών στην Ελλάδα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανησυχεί για το ενδεχόμενο πολιτικής αστάθειας

«Στο ελληνικό πρόγραμμα, όπως και σε άλλα προγράμματα, η πολιτική σταθερότητα είναι σημαντικό ζήτημα» δήλωσε ο κ. Ράις, εκφράζοντας την ανησυχία του ΔΝΤ για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Μιλώντας για το θέμα του χρέους ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ σημείωσε ότι «το δημόσιο χρέος της Ελλάδας είναι ήδη υψηλό και αναμένεται να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα» και συμπλήρωσε ότι οι ευρωπαίοι εταίροι και δανειστές της Ελλάδας έχουν συμφωνήσει σε ελάφρυνση του χρέους, εάν κριθεί απαραίτητο, υπό την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα συνεχίζει να τηρεί τις δεσμεύσεις της και να εφαρμόζει τις μεταρρυθμίσεις που έχουν συμφωνηθεί. 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/05/blog-post_9875.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: