Translate -TRANSLATE -

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Η ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.




Η Ιστορία της εμφυλίου αντιπαλότητας μεταξύ Ουκρανών είναι παλαιά και χάνεται στα βάθη των αιώνων, από το   1325 μ.Χ.  που η Ορθόδοξη Ουκρανία κατακτήθηκε από τους Καθολικούς Πολωνούς, που είχαν την υποστήριξη του Πάπα.
Αλλά για να δούμε τα πράγματα από την αρχή. Οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι είναι Σλαύοι, ανήκουν δηλαδή στο ίδιο Έθνος, όπως π.χ. οι Ελλαδίτες, οι Πόντιοι, οι Κύπριοι κ.λ.π., που  είναι Έλληνες.
Το πρώτο συντεταγμένο Ρωσικό Κράτος, ήταν το Κράτος των Ρως (880  μ.Χ.), με πρωτεύουσα το Κίεβο, την σημερινή πρωτεύουσα της Ουκρανίας, η Μόσχα έγινε πρωτεύουσα της Ρωσίας μετά από αιώνες. Το παράξενο σε αυτό το Κράτος ήταν, πως οι Σλαύοι ήταν οι υπήκοοι και οι Βασιλείς τους ήταν Σκανδιναυοί με Σκανδιναυϊκή φρουρά. Κάτι παρόμοιο συνέβη και σε εμάς, οι Έλληνες υπήκοοι και ο Όθων Γερμανός Βασιλεύς, με Γερμανούς χωροφύλακες.
Το Κράτος των Ρως ήταν ένα εξαιρετικό σταυροδρόμι του εμπορίου μεταξύ Βυζαντίου και Βορρά, όμως το επωφθαλμιούσαν εχθροί και κυρίως οι Καθολικοί Πολωνοί με τους Φιλανδούς, μέχρι που με την βοήθεια του Πάπα, υποδούλωσαν την Ορθόδοξη Ουκρανία το 1325 μ.Χ. Πριν την κατάκτησή της από τους Πολωνούς, δεν υπήρχε σχεδόν καμμία διαφορά μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών. Όλοι οι κάτοικοι ήταν ομοιογενείς, κάτι που φρόντισε με τον χρόνο να διασπάσει ο Παπισμός.
Μεταξύ 1553 και 1584 μ.Χ. βασίλευσε στην Ρωσία ο  Τσάρος Ιβάν Δ',  που επωνομάσθη  "Грозный = Τρομερός", λόγω του σκληρού χαρακτήρα του. Ο Ιβάν ήταν κατά το ήμισυ  Έλλην από τον Μυστρά, διότι υπήρξε εγγονός της Τσαρίνας Σοφίας της Ρωσίας (όπως μετωνομάσθη η πριγκίπισσα Ζωή Παλαιολόγου). Εκείνη την εποχή τα εδάφη της Ουκρανίας ήταν ακόμη  κατεχόμενα από τους Καθολικούς Πολωνούς. Ο Ιβάν, προσπάθησε να ελευθερώσει την υπόδουλη Ουκρανία, πολεμώντας τους Πολωνούς, αλλά επειδή οι Πολωνοί είχαν την αμέριστη βοήθεια του Πάπα, απέτυχε. Άλλωστε δεν υπήρχε πλέον βοήθεια από τον πατροπαράδοτο σύμμαχο των Ρώσων, το Ορθόδοξο Βυζάντιο, που ήδη είχε κατακτηθεί από τους Τούρκους από το 1453 μ.Χ.
Επειδή  δεν κατάφερε να ελευθερώσει την Ουκρανία, αναγκάστηκε να επεκτείνει την Ρωσία προς Ανατολάς, κατακτώντας την μογγολική Σιβηρία, προκειμένου από εκεί να αντλήσει δυνάμεις, ώστε να  μπορέσει στο μέλλον να ενώσει τα διάσπαρτα και υποδουλωμένα εδάφη της Ρωσίας. Δεν αποτελείωσε όμως το εγχείρημά του, δεδομένου ότι  πέθανε νέος (53 ετών) και η Ουκρανία έμεινε μέχρι το 1648 μ.Χ. (τυπικά μέχρι το 1667 μ.Χ. - απελευθέρωση του Κιέβου) υπόδουλη, όταν την απελευθέρωσε ο Τσάρος Αλέξιος Ρομάνωβ και την επανένωσε με την Ρωσία.
Η κουλτούρα των Ουκρανών είναι Ανατολικοευρωπαϊκή και η φυσική θέση της βρίσκεται δίπλα στην Ρωσία. Όσες φορές, στην Ιστορία της, η Ουκρανία κατεστράφη, οφείλετο είτε σε επιδρομές από βαρβάρους, είτε σε παρεμβάσεις ή επεκτατικούς πολέμους της Δύσεως.
Οι περισσότεροι Ουκρανοί είναι Ρωσόφιλοι και Ρωσογενείς. Όμως οι Ρώσοι στην Ουκρανία έχουν και φανατικούς εχθρούς, που δεν είναι άλλοι από τους κατοίκους  πέριξ  της πόλεως Λβοβ, δηλαδή πλησίον των συνόρων της Ρουμανίας, Ουγγαρίας, Σλοβακίας, Πολωνίας, που αποτελούν περίπου το 1/5 της Ουκρανίας. Αυτό το μίσος καλλιεργήθηκε με σπουδή από τον Παπισμό.
Οι κάτοικοι του Λβοβ, θεωρούν το Λβοβ ως πρωτεύουσα της Ουκρανίας και όχι το Κίεβο. Την διάλεκτο που ομιλούν στο Λβοβ, μισά Πολωνικά - μισά Ουκρανικά, σχεδόν δεν την καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι Ουκρανοί και μάλιστα οι Ουκρανοί από άλλες περιοχές αρκετές φορές κινδυνεύουν όταν επισκέπτονται το Λβοβ, επειδή τους φανερώνει η προφορά τους, που ταιριάζει περισσότερο με την Ρωσική. 
Οι Πολωνοί, επηρέασαν με την κατοχή τους την περιοχή του Λβοβ, σε σημείο που οι Δυτικο-Ουκρανοί να θεωρούν τους εαυτούς τους, ως μόνους αυθεντικούς Ουκρανούς  εθνικιστές, κάτι που είχε ατονήσει κατά την διάρκεια της Σοβιετικής Ένωσης, αλλά που εντέχνως καλλιεργήθηκε και πάλι από την CIA και τα Ευρωπαϊκά παρακλάδια της, μετά την κατάρρευση του υπαρκτού Σοσιαλισμού.  Ένας Εθνικισμός που αγγίζει και υπερβαίνει τα όρια του Φασισμού, τον οποίον εκμεταλλεύονται σήμερα οι κάθε είδους πράκτορες και πρακτορίσκοι των υποτακτικών της Παγκοσμιοποίησης από κοινού με την Γερμανία, με σκοπό να διαμελίσουν και να απομυζήσουν την Χώρα, πλήττωντας ταυτοχρόνως και την οικονομία του Πούτιν. Άλλωστε δεν είναι πρώτη φορά που η Γερμανία το επιχειρεί, το έπραξε και με την κατάληψη της Ουκρανίας κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. 
Η Ουκρανία, έχει αφθονία σε πρώτες βιομηχανικές ύλες και ανεπτυγμένη  βαρειά βιομηχανία, ώστε όλοι την θέλουν δίπλα τους για να την εκμεταλλευτούν. Επίσης ας μην ξεχνούμε πως το φυσικό αέριο της Ρωσίας, από την Ουκρανία διοχετεύεται στην Ευρώπη.  Όμως όλα τα πλούτη της Ουκρανίας βρίσκονται νοτιοανατολικά και στα παράλια της Μαύρης θάλασσας. Η Δυτική Ουκρανία με τους φασίζοντες "εθνικιστές" κατοίκους της έχει μεν εύφορη γη, αλλά δεν παράγει τον ορυκτό πλούτο, που διακαώς θέλουν να αρπάξουν οι Δυτικοί. Αν δεν πετύχουν να αλώσουν την εξουσία της Ουκρανίας και τελικά το Λβοβ αναγκαστεί να αποσχισθεί από την υπόλοιπη Χώρα, οι κάτοικοι της Δυτικής Ουκρανίας είναι καταδικασμένοι να πεινάσουν μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που τόσο επιθυμούν να μπουν.
Η Ρωσία πάλι έχει  ελαφρά βιομηχανία και τις πρώτες της ύλες τις παίρνει από την Ουκρανία, από την οποία επίσης προμηθεύεται και προϊόντα βαρειάς βιομηχανίας. Χωρίς την Ουκρανία, θα έχει μεγαλύτερο κόστος μεταφοράς, αν ψωνίσει από άλλες αγορές. Ο  Πούτιν για λόγους εθνικής συνταυτότητος και συνείδησης  με τους Ουκρανούς, αφ'  ενός για να μην αλώσει η Δύση την παλαίποτε Αυτοκρατορία και αφ'  ετέρου για τους Οικονομικούς λόγους που προανεφέρθησαν, προτείνει να σταματήσουν οι εχθροπραξίες στην Ουκρανία και θα τους δίνει το Φυσικό Αέριο με έκπτωση 25%. Ήδη χορήγησε στην Ουκρανία προσφάτως δωρεάν βοήθεια 1,5 δισεκατομμυρίου Ευρώ και εντός των ημερών πρόκειται να της χορηγήσει εξαιρετικά χαμηλότοκο δάνειο, ύψους 15 δισ. Ευρώ.
Γεγονός είναι πως όλες οι μετασοβιετικές  Κυβερνήσεις της Ουκρανίας είναι διεφθαρμένες είτε φιλοδυτικές, είτε φιλοανατολικές. Η πρώην Πρωθυπουργός Ιουλία Τιμοσένκο είναι στην φυλακή για κατάχρηση δισεκατομμυρίων γκρίβιν. Ο πρώην Πρόεδρος Βίκτωρ  Γιούσενκο με την "πορτοκαλλί επανάσταση", λειτούργησε περίπου σαν πράκτορας της  Δύσεως, μέχρι που κατάλαβε το σφάλμα του και αποσύρθηκε από την πολιτική, κάτι όμως  που συνεχίζει με ιδιαίτερη ανευθυνότητα η σημερινή Αντιπολίτευση του Γερμανοθρεμμένου   Βιτάλι Κλίτσκο, με οπαδούς κυρίως από το  Λβοβ,  προκειμένου να βληθεί ο  Βλαδίμηρ Πούτιν και η Ευρασιατική Ένωση που ήδη δημιούργησε, στον αντίποδα της Ε.Ε. της Μέρκελ και της Παγκοσμιοποίησης του Ροκφέλλερ και του Δ.Ν.Τ.
Ο σημερινός Πρόεδρος Βίκτωρ Γιαννουκόβιτς, ναι μεν έχει πάρει την σωστή θέση με το μέρος του Πούτιν, αλλά είναι και αυτός διεφθαρμένος, έχοντας στο πλευρό του γκάνγκστερς, όπως τον βαθύπλουτο Ρινάτ Αχμέτωβ, ιδιοκτήτη της ομάδος Σαχτιόρ του Ντονιέτσκ. Παρ΄ ότι όμως το πλούσιο σε ορυκτό πλούτο Ντονιέτσκ είναι μια αρκετά  διεφθαρμένη πόλη, λόγω του Αχμέτωβ, στο Λβοβ εδρεύει η πιο σκληρή Μαφία της Ουκρανίας.
Πάντως, στην περιοχή του Ντονιέτσκ, παρά τους διωγμούς και την γενοκτονία που υπέστησαν από τον Στάλιν, ακόμη και σήμερα εκεί κατοικούν οι περισσότεροι Έλληνες της Ουκρανίας. Υπάρχουν δε ορισμένοι Έλληνες που δεν μιλούν καν Ρωσικά, πόσο μάλλον Ουκρανικά, αλλά χρησιμοποιούν μια αρχαΐζουσα Ελληνική Διάλεκτο. Την περιοχή την παραχώρησε στους Έλληνες η Μεγάλη Αικατερίνη, για να γλυτώσουν από την μανία των Τούρκων που επέδραμον στην αείποτε ελληνική αποικία της Κριμαίας.
Το Λβοβ δυστυχώς έχει κόλλημα και δεν μπορούν οι κάτοικοί του να καταλάβουν τα παιγνίδια που παίζονται εις βάρος τους. Όταν καταλάβουν το λάθος τους, θα είναι πολύ αργά. Η θέση της Ουκρανίας είναι στο τόξο της Ανατολής, εκεί που έπρεπε να είναι και η Ελλάδα.
Αυτοί που  πρωτοστατούν στις φασαρίες, παρακινούνται από δυτικούς πράκτορες και πληρώνονται, ώστε να παραμένουν μήνες στο Κίεβο. Δυστυχώς οι "Εθνικιστές" οπαδοί της Αντιπολίτευσης, δεν έχουν καθαρή σκέψη και παρασύρονται από τους πληρωμένους. Δεν έχουν την διαύγεια του νου, ώστε να μπορέσουν να καταλάβουν γιατί και με τι είδους χρήματα τους μοιράζουν δωρεάν τρόφιμα, τσιγάρα και βότκα. Αυτά, που τους είναι αρκετά για να τους κρατήσουν εκεί για μήνες. Ειδικά η βότκα, που δεν είναι το σαμαγκόν (τσίπουρο), ούτε η φτηνή κολώνια που έπιναν κάποτε  οι φτωχότεροι.
Αν τελικά οι επίορκοι της Αντιπολίτευσης πετύχουν την ανατροπή και βάλουν, όλην την χώρα στην Ε.Ε., τότε θα είναι η τέλεια καταστροφή της και η πλήρης εξαθλιώση, σε βαθμό χειρότερο από ότι έπραξαν στην Χώρα μας την Ελλάδα. Η Δύση με το Δ.Ν.Τ., την Ε.Ε. και όλα τα μασωνικά πλοκάμια της θα την καταπιούν,  χωρίς αναστολές και χειρότερα από ότι καταπίνουν την Πατρίδα μας.
Ο Θεός να τους φυλάξει και να λογικευτούν και να πάψουν τον εμφύλιο σπαραγμό, αλλιώς καλύτερα η απόσχιση.
Эпсилон
http://www.etv-hellas.net/sxolia/018.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: