Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Τρομοκράτες Μέρκελ και Σουλτς!





Τρομοκράτες Μέρκελ και Σουλτς!


Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι υπήρχε περίπτωση οι Έλληνες να ψηφίσουν κόντρα στις διαταγές τους... Τρελάθηκαν με το αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου. Mε τη σκέψη και μόνο ότι μπορεί να πάρει την εξουσία ένα αριστερό κόμμα τούς έπιασε κρύος ιδρώτας. Και την Παρασκευή η χριστιανοδημοκράτισσα κυρία Άνγκελα Μέρκελ αγκαζέ με τον σοσιαλίσταρο κ. Σουλτς βγήκαν στο μεϊντάνι να μας απειλήσουν με δημοψήφισμα με το ερώτημα μέσα ή έξω από το ευρώ. Δείχνοντας ταυτόχρονα σ’ όποιον ζει ακόμη σε αυταπάτες ποιος είναι ουσιαστικός κυβερνήτης της χώρας μας.

Κάτσετε καλά και προσέξτε μην ψηφίσετε κανέναν Τσίπρα στις 17 Ιουνίου, μας είπαν. Και ξεφυτρώσει Τσίπρας σε κάθε χώρα-μέλος της ΕΕ.

Συντονισμένη η επιχείρηση τρομοκράτησης του ελληνικού λαού.

Την Παρασκευή το πρωί ξύπνησε ξαφνικά η γερμανίδα καγκελάριος και είπε να πάρει στο τηλέφωνο τον Παπούλια... Που κατά... σύμπτωση ήταν εδώ ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Ομάδας κ. Σουλτς για να μιλήσει σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής. Και μόνο μαστίγιο δεν πήρε. Ωμές οι απειλές που εκτόξευσε κατά των παρισταμένων και μέσω της τηλεόρασης εναντίον όλου του ελληνικού λαού. Συμμορφωθείτε, γιατί θα σας κόψουμε το οξυγόνο, ήταν το μήνυμα των λόγων του. Ό,τι είπε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Σουλτς, είπε λίγο αργότερα και η κ. Μέρκελ. Και τα μετέφερε καρμπόν στον Βενιζέλο και τον Σαμαρά. Καρμπόν και το άρθρο την ίδια μέρα της «Ντόιτσε Τσάιτουνγκ». Λειτούργησαν οι τρομοκράτες. Νόμιζαν ότι δεν θα βγει άχνα... Ότι όλοι θα κάθονταν προσοχή... Κι όταν άρχισαν οι καταγγελίες για τον ωμό εκβιασμό, τη θρασύτατη παρέμβαση στα εσωτερικά μας, τότε κατάλαβαν ότι λάθος πόρτα χτύπησαν... Μπορεί να τους χρωστάμε, αλλά δεν είμαστε και... χανουμάκια, να μας χτυπάει το ντέφι η κ. Μέρκελ και να χορεύουμε όπως θέλει η μαντάμ...

Έσπευσαν να τα μαζέψουν. Μας παρεξηγήσατε... Δεν απαιτήσαμε να γίνει δημοψήφισμα. Σκέψεις διατυπώσαμε... Μπούμερανγκ τους βγήκε η επιχείρηση τρομοκράτησής μας. Πήραν την απάντηση.

Ο καθένας για άλλη μια φορά πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι έχουμε κι εμείς όπλα. Ας τολμήσουν να μας βγάλουν από το ευρώ, αν δεν θέλουμε εμείς. Τρία τρισ. δολάρια θα τους κοστίσει το ντόμινο που θα προκληθεί, όπως είπαν αμερικανοί οικονομολόγοι. 

http://www.paron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: