Translate -TRANSLATE -

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ο Τιμωρός Λαός - Εθνοσυνέλευση για τιμωρία των ενόχων εκποίησης της Χώρας…




 Παπαδιαμάντης: «Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευταί, εκατάστρεψαν το έθνος


Η Ελλάδα και ο Λαός της βιώνουν σήμερα μια ανείπωτη τραγωδία. Η «ηγεσία» της οδήγησε τη Χώρα στην απώλεια της Εθνικής Ανεξαρτησίας, στην εκχώρηση στους ξένους δυνάστες-δανειστές της της Εθνικής Κυριαρχίας και του Εθνικού Πλούτου. Υποθήκευσε το Μέλλον του Λαού και του Έθνους στη διεθνή τοκογλυφία!

Την Τραγωδία, κατά το ελληνικό πολιτιστικό πρότυπο, επιστέφει η Κάθαρση, η Τιμωρία των υπαιτίων της Εθνικής Καταστροφής, και «άνευ αυτής ουδέν των δεόντων γενέσθαι».

Βεβαίως, η ρομφαία της Εθνικής Νέμεσης ανυψούται και πίπτει επί των κεφαλών των Ενόχων, ανηλεώς και χωρίς συναισθηματισμούς, από τον Τιμωρό Λαό.

Ο Τιμωρός Λαός

Ο Λαός, όμως, μετατρέπεται σε Τιμωρό με τον απόλυτο σεβασμό των δημοκρατικών διαδικασιών, την εφαρμογή των οποίων ο ίδιος επιβάλλει όταν απαλλάσσεται από τα «κατά συνθήκη ψεύδη», τα οποία καλλιεργεί, προς ίδιον όφελος, η «καθεστηκυία τάξη», το ψευδεπίγραφο «Πολιτικό Σύστημα» των «Ανεπάγγελτων Επαγγελματιών της Πολιτικής» και των εγχώριων εκφραστών του καθεστώτος της Ξένης Προστασίας που έχει επιβληθεί στη Χώρα και στον Λαό της.

Είναι πλέον ιστορικώς επιβεβαιωμένο ότι τη Χώρα διαγουμίζουν εδώ και 180 χρόνια, με μικρά φωτεινά διαλείμματα, 343 οικογένειες-«Φαμίλιες», κατά τον προσφιλέστερο χαρακτηρισμό- οι οποίες είναι και οι διεκπεραιωτές των εντολών της Ξένης Προστασίας προς τους… ιθαγενείς!

Χθες, οι «Φαμίλιες» αυτές παρουσιάζονταν με τη δορά των «Χρυσοκανθάρων» και των Εθνικών (!) Ευεργετών, των εκφραστών της «Μικράς και εντίμου Ελλάδος». Σήμερα ως «αγγελόμορφοι» Ευρωπαϊστές, βουλιμικοί στην καταβρόχθιση των Κοινοτικών επιδοτήσεων και προγράμματα, «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι».

Διαλαλητές των «κατά συνθήκη ψευδών», ότι οι δανειστές της χώρας, η διεθνής τοκογλυφία, ελεούν την «άπορο κορασίδα» που λέγεται Ελλάδα! Και αποκρύπτουν τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που ενθυλακώνουν κατ' έτος οι «ευεργέτες» μας και το τεράστιο οικονομικό όφελος που προσπορίζεται η Ξένη Προστασία από αυτήν την οικονομική συναλλαγή!

Οι 343 «Φαμίλιες»…

Το «Πολιτικό Σύστημα» των 343 «Φαμελιών» έχει πλέξει γύρω του ένα δίχτυ προστασίας και διαπλοκής σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης δραστηριότητας στη χώρα, ώστε να ελέγχει όχι μόνο την πολιτική ζωή, αλλά κυρίως την οικονομία, την Εκπαίδευση, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εκτός κάποιων τιμητικών εξαιρέσεων, τον «Πολιτισμό», το Πανεπιστήμιο, τη Δικαιοσύνη!

Αρχή του το «εκάς οι βέβηλοι»… Εκείνοι που θα αμφισβητήσουν την παντοδυναμία του εξοβελίζονται, μέχρις εξοντώσεως, ακόμη και βιολογικής…

Οι «ημέτεροι», παρ' αξία, προωθούνται σε θέσεις-κλειδιά της Κοινωνίας. Το «Σύστημα» στηρίζεται με ευλάβεια στην απόφανση του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη: «Και τη μαγκούρα μου να στείλω στη Μάνη, θα βγει βουλευτής»!

Ο πολιτικός Φεουδαρχισμός, σε όλες τις εκφάνσεις του, στην απόλυτη… μεγαλοπρέπεια. Πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας, πρώην πρωθυπουργοί, πρώην πρόεδροι της Βουλής συνεχίζουν να σιτίζονται πλουσιοπαρόχως στο Δημόσιο Πρυτανείο (γραφείο στη Βουλή, πλήρως στελεχωμένο με πλειάδα αποσπασμένων δημοσίων υπαλλήλων, αυτοκίνητα του Δημοσίου και προσωπική ασφάλεια ευάριθμων αστυνομικών), πρώην βουλευτές, στην πλειοψηφία τους, συνεχίζουν να νέμονται «διευκολύνσεις» που απολαμβάνουν και οι εν ενεργεία συνάδελφοί τους! Ενώ οι ίδιοι διαλαλούν ότι η Χώρα ευρίσκεται στον προθάλαμο της Χρεοκοπίας!

Η διαπλοκή στο απόγειο… Οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, στην πλειοψηφία τους, συγκαταλέγονται στους χρηματοδότες των κομμάτων Εξουσίας αλλά και εκείνων των κομματικών σχηματισμών που εξυπηρετούν το «Σύστημα»… Και μόνο ο κατάλογος των μεγαλοοφειλετών-πελατών της ΔΕΗ δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης αυτής της διαπίστωσης.

Η Τραγωδία που βιώνει κατ' αυτάς η Χώρα δεν παρέχει περιθώρια λαϊκής εγκαρτέρησης. Αυτό το «Πολιτικό Σύστημα» στο σύνολό του η λαϊκή πολιτική βούληση, εμφρόνως, πρέπει να αποφασίσει να το στείλει ανεπιστρεπτί στο δοχείο απορριμμάτων της Ιστορίας… Επέστη ο καιρός…

Ο ΔΑΜΩΝΙΔΗΣ

Από "ΤΟ ΠΑΡΟΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: