Translate -TRANSLATE -

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΓΑΜΟΣ : ‘Ένας μύθος συκοφάντησης της ΧΑΜΑΣ (HOAX )


Μια ψεύτικη ιστορία παρουσιάζει 450 κορίτσια ηλικίας 4-12 ετών να είναι οι νύφες σε ένα μαζικό μουσουλμανικό γάμο με γαμβρούς ηλικίας 25-30 ετών.

ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΑΞΗ

ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ.

Όμως άλλο είναι το να καταδικάζουμε ένα αρρωστημένο φαινόμενο διαδεδομένο στο μουσουλμανικό κόσμο και άλλο να γινόμαστε υποχείρια σιωνιστικής προπαγάνδας διαστρεβλώνοντας ένα γεγονός και αναπαράγοντάς το κατά τον παρακάτω νοσηρό τρόπο όταν μάλιστα αυτό έχει διαψευστεί επισήμως.



Περίληψη του αστικού μύθου:

Το μήνυμα διαμαρτυρίας, που υποτίθεται ότι στηρίζεται σε φωτογραφικό υλικό από κοριτσάκια νυφούλες, υποστηρίζει ότι 450 κορίτσια κάτω των δώδεκα ετών εξαναγκάστηκαν να παντρευτούν ενήλικες σε έναν μαζικό μουσουλμανικό γάμο που διοργανώθηκε πρόσφατα στη Γάζα (Το πλήρες κείμενο του αστικού μύθου στα ελληνικά, με την ορθογραφία και την στίξη του πρωτοτύπου, παρατίθεται κατωτέρω και αμέσως μετά καταχωρούμε και το αγγλικό κείμενο του hoax).

Άποψη:

Προβοκατόρικο ψεύδος όπου το κείμενο και οι φωτογραφίες παραποιούν κατά οφθαλμοφανή τρόπο ένα πραγματικό γεγονός μαζικού γάμου κάτω από άλλες πραγματικές συνθήκες


Παραθέτουμε παρακάτω το ελληνικό κείμενο του αστικού μύθου

όπως έφθασε στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο:

Subject: ΓΑΜΟΣ
Importance: High

Δεν έχω λόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αίσχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΠΙΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ

29 Αυγούστου 2009




Ένα γκαλά έγινε στη Γάζα. Ο Ιμάμης ευλόγησε το γάμο 450 ζευγαριών.
Η πλειοψηφία των γαμπρών ήταν απο 25 μέχρι 30 ετών και η πλειοψηφία των νυφών ήταν ΚΑΤΩ ΑΠΌ 12 ΕΤΩΝ. Ο κόσμος αγνοεί ότι οι πιο αποτρόπαιες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε παιδιά, βασανιστηρίων και σοδομισμού λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της Γάζας.
Οι γάμοι των παιδόφιλων της Χαμάς γίνονται με παιδιά μόλις 4 ετών, κι αυτό με την άδεια του ισλαμικού νόμου.



Αυτή η πληροφοριά αποκαλύφτηκε από τον Δρ Paul L.Williams, και εκδόθηκε και μεταφράστηκε στη Βραζιλία.
Μεγάλοι μουσουλμάνοι αξιωματούχοι, όπως ο Mahmud Z a h a r, ένας ηγέτης της Χαμάς συγχάρηκαν προσωπικά τα ζευγάρια κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής που ήταν πολύ προσεκτικά οργανωμένη.
" Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε στην Αμερική ότι δε μπορεί να σας στερήσει αυτή τη χαρά " είπε ο Z a h a r στους γαμπρούς, που ήταν όλοι ντυμένοι με σκουρόχρωμα κοστούμια.
Κάθε γαμπρος πήρε από τη Χαμάς ως δόρο το ποσό των 500 δολαρίων.
Τα κοριτσάκια, σε προεφηβική ηλικία, όλα ντυμένα στα λευκά και υπερβολικά μακιγιαρισμένα έλαβαν ένα γαμήλιο μπουκέτο.
" Προσφέρουμε αυτό το γάμο σα δώρο στο λαό μας που ατιμετωπίζει την πολιορκία και τον πόλεμο" σχολίασε ο ισχυρός άντρας της Χαμάς, Ibr a him S a l a f.





Οι φωτογραφίες αυτής της γαμήλιας τελετής εξιστορούν αυτήν την ειδεχθή "ιστορία".
Το Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τις Γυναίκες εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου 51 εκατομμύρια "αρραβωνιασμένα κοριτσάκια" στον κόσμο, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων είναι σε μουσουλμανικές χώρες.
Το 30% αυτών των μικρών αρραβωνιαστικών δέχονται βία από το σύζυγό τους.
Κάθε 3 χρόνια, 3 εκατομμύρια αυτών των μικρών μουσουλμάνων υπόκεινται σε ακρωτηριασμούς.



Η άσκηση αυτής της παιδοφιλίας γίνεται με την υποστήριξη του ακραίου Ισλαμισμού. Επιπλέον, ο πιο γνωστός μουσουλμάνος, ο Ayatolah Khomeini υποστήριξε με εξοργιστικούς λόγους την άσκηση της παιδοφιλίας: Ένας άντρας μπορεί να αντλήσει σεξουαλική ικανοποίηση από ένα παιδί, ακόμη και από ένα μωρό. Ωστόσο, δε μπορεί να διεισδύσει κολπικά, αλλά... πρωκτικά : ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Αυτό δυστυχώς δεν αναφέρεται συχνά, και ο ΚΟΣΜΟΣ σωπαίνει ή δε θέλει να το κοιτάει. Ακόμη χειρότερα, δε θέλει να το ΞΕΡΕΙ. Τώρα ξέρετε! Θα σιωπήσετε? Θα σιωπήσετε? Κανείς δε θα μπορέσει να σώσει αυτά τα μικρά θύματα της Χαμάς και άλλων περιοχών...


ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ HOAX ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:


Subject: FW: BIZARRE & SHAMEFUL

HAMAS PLAYS HOST TO PEDOPHILIA


Muhammed married a six year old bride. But Islam has evolved in 1500 years. In Hamas land, in 2009, the brides are almost seven.

Mass Muslim Marriage

450 Grooms Wed GIRLS Under Ten In Gaza

A gala event has occurred in Gaza.

Hamas sponsored a mass wedding for four hundred and fifty couples. Most of the grooms were in their mid to late twenties; most of brides were under ten.

Muslim dignitaries including Mahmud Zahar, a leader of Hamas, were on hand to congratulate the couples who took part in the carefully staged celebration.

"We are saying to the world and to America that you cannot deny us joy and happiness," Zahar told the grooms, all of whom were dressed in identical black suits and hailed from the nearby Jabalia refugee camp.

Each groom received a gift of 500 dollars from Hamas.

The pre-pubescent girls, dressed in white gowns and adorned with garish make-up, received bridal bouquets.

"We are presenting this wedding as a gift to our people who stood firm in the face of the siege and the war," local Hamas strongman Ibrahim Salaf said in a speech.

The wedding photos tell the rest of the sordid tale.


(Ακολουθούν οι παραπάνω 4 φωτογραφίες)



ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ:

Ανάλογα μηνύματα όπως αυτά που προαναφέραμε κυκλοφορούν αυτήν την περίοδο μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έχουν ταχυδρομηθεί επίσης σε πολλά blogs, online φόρουμ και κοινωνικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο, όπου και καλλιεργούν μια πλημμύρα συχνά δηλητηριωδών αντι-ισλαμικών συναισθήματων και πολύ έντονων αντιπαραθέσεων.

Τα μηνύματα υποστηρίζουν ότι οι εκατοντάδες μικρά κοριτσάκια αναγκάστηκαν να παντρευτούν ενήλικες γαμπρούς σε μια πρόσφατη τελετή μαζικού γάμου που οργανώθηκε στη Γάζα από την παλαιστινιακή ισλαμική οργάνωση, Χαμάς. Σύμφωνα με τα μηνύματα, 450 νύφες, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν κάτω από δέκα χρονών, παντρεύτηκαν 450 άνδρες οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν από 25 έως 30 ετών. Τα μηνύματα κατηγορούν την Χαμάς ότι ενεργά και εκούσια προωθεί την παιδοφιλία και καταδικάζουν την πράξη της σαν «παράξενη & επαίσχυντη ("bizarre & shameful")».

Η θεμελίωση των παραπάνω αιτιάσεων εις βάρος της Χαμάς στηρίζεται σε διάφορες φωτογραφίες που υποτίθεται ότι παρουσιάζουν μικρές κοπελίτσες ντυμένες στα λευκά σαν μικροσκοπικές «νυφούλες» να κρατούν από το χέρι τους ενήλικες και πολύ υψηλόσωμους γαμπρούς.


Στην πραγματικότητα ο μαζικός γάμος είναι ένα πραγματικό γεγονός που έλαβε χώρα στην Γάζα τον Ιούλιο του 2009 μόνο που οι νύφες δεν είναι τα μικρά κοριτσάκια των φωτογραφιών. Αυτές οι φωτογραφίες, όπως διατείνονται οι αποστολείς των, αντιπροσωπεύουν ουσιαστικά τα «αποδεικτικά στοιχεία» των μηνυμάτων διαμαρτυρίας που στέλνουν.

Όμως, αυτά τα υποτιθέμενα φωτογραφικά «στοιχεία» είναι στην πραγματικότητα χωρίς κανένα νόημα αφού δεν απεικονίζουν πραγματικές μικρές νυφούλες. Αλλά αντ' αυτού, παρουσιάζουν κοριτσάκια που είναι συγγενείς είτε της νύφης είτε του γαμπρού. Σε τέτοιες μουσουλμανικές γαμήλιες τελετές, είναι παράδοση για τις μικρές συγγενείς να ντύνονται παρανυμφούλες και να συμμετέχουν στην τελετή με παρόμοιο τρόπο όπως ακριβώς συμβαίνει με τις παρανυμφούλες που χρησιμοποιούνται στις δυτικές γαμήλιες τελετές. Αν και αυτά τα νέα κορίτσια μοιάζουν με μικρές νυφούλες, δεν είναι βεβαίως αυτά οι κοπέλες που παντρεύονται στην συγκεκριμένη τελετή.

Η Χαμάς έχει κατηγορηματικά αρνηθεί ότι υπήρξαν μικρά κοριτσάκια που παντρεύτηκαν κατά την τελετή αυτή του μαζικού γάμου. Στην πραγματικότητα, ένα ανώτερο στέλεχος της Χαμάς είπε στη WorldNetDaily (http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=106002) ότι το νεαρότερο κορίτσι που παντρεύτηκε στην τελετή αυτή ήταν 16 χρονών ενώ οι περισσότερες κοπέλες ήταν πάνω από 18 χρονών.

Αυτές οι αισχρές και εμπρηστικές αναφορές ξεκίνησαν να κυκλοφορούν αμέσως μετά την πραγματοποίηση του μαζικού γάμου που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Χαμάς. Στις 30 Ιουλίου 2009 στο Agence France Presse (AFP) ( http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5igKMKNhotZrz6JytkJenE7spoaDQ ) δημοσιεύεται η παρακάτω ΣΧΕΤΙΚΗ ανταπόκριση:


Σχεδόν χίλιοι Παλαιστίνιοι γιόρτασαν την γαμήλια τελετή το βράδυ της Πέμπτης που οργανώθηκε από την Χαμάς στο Βορρειο Τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.

Οι αξιωματούχοι της Χαμάς συμπεριλαμβανομένου του Mahmud Zahar, ένας από τους Αρχηγούς της στρατιωτικής πτέρυγας της, ήταν ο εξουσιοδοτημένος για να συγχαρεί τους 450 νεόνυμφους που συμμετείχαν στο γεγονός που έλαβε χώρα σε στάδιο.

«Λέμε στον κόσμο και στην Αμερική ότι δεν μπορείτε να μας αρνηθείτε τη χαρά και την ευτυχία,» είπε ο Zahar στους άνδρες που ήταν ομοιόμορφα ντυμένοι με μαύρα κοστούμια και προέρχονταν από το ευρισκόμενο κοντά στην Jabalia στρατόπεδο προσφύγων.

Κάθε νεόνυμφος έλαβε σαν δώρο $500 από την Χαμάς , ποσό στο οποίο είχαν συνεισφέρει οι εργαζόμενοί με ένα ποσό που αντιστοιχούσε στο πέντε τοις εκατό των μηνιαίων αποδοχών τους για να προστεθεί στο γαμήλιο δώρο.


Και η ανταπόκριση συνεχίζει:

(παραθέτω και το αγγλικό κείμενο γιατί η παράγραφος αυτή είναι σημαντική στην κατάρριψη των κατηγοριών)


The 450 brides shared none of the glamour, taking seats among the audience of around 1,000 party guests: most couples had already taken part in religious ceremonies elsewhere, with more marriages planned for the next few days.


Οι 450 νύφες δεν μοιράσθηκαν το glamour σκέλος της τελετής και είχαν πάρει θέση ανάμεσα στο κοινό των 1000 προσκεκλημένων. Τα περισσότερα ζευγάρια είχαν τελέσει το θρησκευτικό μέρος του γάμου σε κάποιο άλλο μέρος ενώ περισσότεροι γάμοι σχεδιάζονται για τις επόμενες μέρες.

Πολύς θόρυβος έχει υπάρξει από το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία φωτογραφία των πραγματικών νυφών που να πέρασε στις ειδήσεις για το γεγονός. Αυτή η απουσία απετέλεσε στοιχείο εκμετάλλευσης από πολλούς σχολιαστές σαν επιπρόσθετο στοιχείο επίκλησης ότι τα παιδιά στις φωτογραφίες είναι πραγματικά οι νύφες παρά τις αρνήσεις από την Χαμάς και τους άλλους. Όμως, η απουσία των νυφών είναι στην πραγματικότητα ακριβώς η αντανάκλαση του τρόπου με τον οποίο λαμβάνουν χώρα οι δημόσιες μουσουλμανικές τελετές.


Οι αναφορές στις ειδήσεις του Αυστραλιανού δελτίου (http://www.watoday.com.au/breaking-news-world/hamas-sponsors-mass-wedding-in-gaza-20090731-e3f5.html) δείχνουν ότι «οι 450 νύφες δεν μοιράστηκαν τίποτα από τη γοητεία, και ήταν καθισμένες ανάμεσα στο ακροατηρίο» ενώ οι μόλις νυμφευμένοι σύντροφοί τους συμμετείχαν ενεργά στις τελετές του γεγονότος. Μια τηλεοπτική παρουσίαση από το SkyNews για το μαζικό γάμο σημειώνει αναφορικά με τις νύφες ότι «οι γυναίκες είναι αλλού» (http://news.sky.com/skynews/Home/video/Gaza-Hamas-Firmly-In-Control/Video/200908115353754). O Tim Marshall, ο δημοσιογράφος που παρουσίασε το βίντεο του SkyNews, ήταν πραγματικά εκεί στην τελετή μαζικού γάμου. Σε μια ανάρτησή του στο blog του SkyNews ο Tim Marshall επαναλαμβάνει ότι οι νύφες ήταν αλλού, σημειώνοντας που ήταν μερικές απ' αυτές βρισκόντουσαν μεταξύ των προσκεκλημένων (http://blogs.news.sky.com/foreignmatters/Post:dcc9d723-8046-4857-b618-5c1135ba6417).





Γράφει ακόμα:


Οι άνδρες και οι γυναίκες κάθονται, οι περισσότεροι δεν δίνουν σημασία στις ομιλίες, μερικές αγνοούν ακόμη και τις προσευχές. Κατόπιν τα πυροτεχνήματα εκρήγνυνται, οι πανηγυρισμοί αρχίζουν, και σε βηματισμό προχωρούν οι ανιχνευτές της Χαμάς, κτυπώντας τα τύμπανα, και φαίνονται σε κάθε ίντσα ότι πολλοί από αυτούς θα είναι οι μελλοντικοί μαχητές της Χαμάς. Κατόπιν έρχονται οι νεόνυμφοι, ηλικίας περίπου 18 έως 28 ετών. Κρατούν από το χέρι τις νέες ανιψιές και ξαδέλφες τους, μικρά κορίτσια ηλικίας από περίπου 3 έως 8 ετών, ακόμα και μέχρι εννιά, που φορούν άσπρα γαμήλια φορέματα.

Ανεβαίνουν όλοι στη σκηνή, οι πανηγυρισμοί και η μουσική γίνονται ακόμα δυνατότεροι. Τα κορίτσια έχουν κάτι που θα το θυμούνται σε όλη τους τη ζωή, αλλά καθώς αρχίζουν μετά από λίγο να πλήττουν κατεβαίνουν από την σκηνή κάτω και χορεύουν το ένα με το άλλο και παίζουν παιχνίδια.

Η εντύπωσή μας είναι ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε ακριβώς ένα μίλι από τα ισραηλινά σύνορα και ήταν ένα μήνυμα από την Χαμάς για την εμπιστοσύνη στην δύναμή της και στους μελλοντικούς μαχητές της. Α… και ότι οι νύφες ήταν αλλού. Αρκετά απλά. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου, ούτε για μια στιγμή, ότι τα μικρά κορίτσια αργότερα θα περιγραφόντουσαν στη μπλογκόσφαιρα σαν νύφες! Αλήθεια πόσο αφελής είμαι.


Επιπλέον, ο μαζικός γάμος του 2009 δεν είναι καθόλου πρωτοφανής. Ένα άρθρο του Οκτωβρίου 2008 των New York Times που αναφέρεται σχετικά με το πατρονάρισμά από την Χαμάς μαζικών γάμων που έλαβαν χώρα εκείνη την χρονιά , σημειώνει ότι ήταν το δέκατο τέτοιο γεγονός που διοργανώθηκε στη Γάζα. Το άρθρο επίσης κάνει αναφορές και για το γεγονός του 2009, σημειώνοντας

(http://www.nytimes.com/2008/10/31/world/middleeast/31gaza.html?_r=3):





Οι 300 νεόνυμφοι ντύθηκαν με μαύρα παντελόνια, άσπρο πουκάμισο και ζωηρόχρωμες γραβάτες αλλά χωρίς σακάκι, λόγω των πρόσφατων περικοπών στον προϋπολογισμό. Οι νύφες, καθόντουσαν χωριστά μεταξύ των γυναικών, φορούσαν τις μαντίλες και τις μαύρες ρόμπες πάνω από τα βραδινά φορέματα αλλά επισημαίνονταν εύκολα από το βαρύ makeup τους. Τα ζεύγη είχαν όλα τους υπογράψει γαμήλιες συμβάσεις πριν από το γεγονός.


Ειρωνικά μπορούμε να πούμε ότι στις αναφορές για το γεγονός του 2008 εντοπίζονται επίσης φωτογραφίες νέων κοριτσιών ντυμένων με άσπρα νυφικά. Το άρθρο των New York Times παρουσιάζει τέτοια νεαρά άτομα να χορεύουν μπροστά από τους γαμπρούς. Προφανώς, οι δηλητηριώδεις πένες της μπλογκόσφαιρας δεν διαπίστωσαν κάτι ώστε να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι τα παιδιά στις φωτογραφίες του μαζικού γάμου του 2008 ήταν πραγματικά οι νύφες. Έτσι κάποιος αναρωτιέται γιατί με τέτοια ταχύτητα παρατήρησαν κάτι διαφορετικό το 2009.

Ίσως οι εικόνες του 2009 να είναι περισσότερο επιβλητικές και θέλω πραγματικά να υποθέσω, τουλάχιστον για αυτόν που πρώτος διατύπωσε αυτές τις εμπρηστικές αναλήθειες ότι το έκανε χωρίς να το πολυψάξει από γνήσια παρανόηση.

Αυτό όμως που δεν συγχωρείται – δηλαδή το «παράξενο & επαίσχυντο» γεγονός - είναι στην οθσία το γεγονός ότι πολλές εκατοντάδες bloggers στον κόσμο έχουν αφελώς μεταδώσει τέτοιες περιπλανώμενες αηδίες , μέσα από τις αναρτήσεις τους, χωρίς να έχουν την ελάχιστη ευαισθησία να ελέγξουν την ακρίβεια των πληροφοριών τους. Ενώ λοιπόν η ελευθερία του λόγου είναι (ή θα πρέπει να είναι) θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα, ίσως ακόμη και οι από το σπίτι τους πολίτες-δημοσιογράφοι θα πρέπει να γίνουν τελικά περισσότερο υπεύθυνοι και να εξασφαλίζουν ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύουν είναι πραγματικές και εξακριβωμένες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφερθώ στην επιμονή κάποιων ελληνικών ιστοσελίδων να συνεχίζουν να προβάλουν αυτόν τον μύθο σαν αληθινό επικαλούμενοι μάλιστα την μαρτυρία αμφιλεγόμενων ως προς την αντικειμενικότητά τους ιστοσελίδων.

Ένα από τα blog, που πολλές φορές διαβάζω για την προβολή ελληνικών θεμάτων επικαλείται την μαρτυρία δύο blog που την αντικειμενικότητα τους την αφήνω στην δική σας κρίση.

Πρόκειται κατ’ αρχάς για την ιστοσελίδα http://israelmatzav.blogspot.com που την γράφει, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο προφίλ του στην ιστοσελίδα, ένας Αμερικανο-εβραίος ο οποίος ονομάζεται Carl in Jerusalem, γεννημένος στην Βοστώνη των ΗΠΑ, σημερινός κάτοικος της Ιερουσαλήμ, ο οποίος όπως αναφέρει απλά στο profile του θεωρεί τον εαυτό του όχι απλά ορθόδοξο εβραίο αλλά υπερορθόδοξο εβραίο (I am an Orthodox Jew - some would even call me 'ultra-Orthodox.' Born in Boston, I was a corporate and securities attorney in New York City for seven years before making aliya to Israel in 1991).






Η άλλη ιστοσελίδα της οποίας επικαλείται την μαρτυρία είναι η http://infidelsarecool.com και πρόκειται για μια anti jihad σελίδα η οποία άλλωστε δεν το κρύβει και το παρουσιάζει και στην προμετωπίδα της.

Το θέμα είναι ότι και στις δύο ιστοσελίδες υπάρχουν μη αντικρουόμενες φωνές αναγνωστών που καταρρίπτουν την αληθοφάνεια της ανάρτησης.

Προς τι λοιπόν η επιμονή στην αληθοφάνεια του θέματος και την επίκληση τέτοιων αναξιόπιστων ιστοσελίδων;

Ελπίζω με την παρούσα ανάρτηση να σταματήσει η μετάδοση αυτούς του ανακριβούς, κατάπτυστου και αηδιαστικού μύθου.

Πηγές:

http://www.hoax-slayer.com/mass-muslim-marriage.shtml

http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5igKMKNhotZrz6JytkJenE7spoaDQ

http://heathlander.wordpress.com/2009/08/01/hamas-child-brides/

http://unews.pathfinder.gr/world/oi-gamoi-sthn-gazas-me-nyfes-anhlika-koritsia-.html

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=106002

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/03/blog-post_8473.html

http://infidelsarecool.com/2009/07/31/gaza-hamas-weds-450-child-brides-in-mass-wedding/

http://israelmatzav.blogspot.com/2009/07/hamas-sponsors-mass-wedding-for-little.html

http://forgetmenot525.multiply.com/journal/item/376/yet_more_deliberately_provocative_propaganda




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα κοριτσάκια στη φωτογραφία αυτή (που έκανε το γύρο του κόσμου για μια προπαγάνδα του αισχίστου είδους) είναι αναμφίβολα παρανυφάκια. Έτσι είναι το έθιμο, ο γαμπρός να συνοδεύεται από μια παράνυμφο, συγγενή δικιά του ή και της νύφης!!!
Εύγε που βάλατε την αλήθεια στο blog σας!!!